TRANSPORT ESCOLAR
Rutes diàries i trasllats regulars a les escoles, piscines, excursions, cases de colònies, teatres, viatges de final de curs i esdeveniments  esportius entre d'altres.

   

EXCURSIONS
Tours i viatges per tota Espanya: el portem fins a l'últim racó de la geografia nacional. Fem del seu viatge un trajecte còmode i agradable a través del qual podrà gaudir de vistes i paisatges amb  total seguretat i tranquil·litat.

   

DESPLAÇAMENTS ESPORTIUS
Equips  de futbol, bàsquet, hoquei, desplaçaments a  curses de Moto GP o F1 i també  transport de penyes i aficionats.

   

Noces - COMIATS DE SOLTER/ES - Reunions d'empresa
Sóm especialistes en lloguer d'autobusos per a casaments, comiats i reunions familiars, ja que nosaltres realitzem aquests serveis des de fa molts anys. Coneixem en profunditat les particularitats del mateix, i per tant estem preparats per solucionar les possibles incidències que puguin presentar-se.

   

Transport nacional i internacional
Viatges nacionals i internacionals són els serveis que més hem realitzat en els darrers anys, recorrent tot el territori espanyol i gran part d'Europa. També hem realitzat excursions a llocs especials, ciutats amb encant i de  gran bellesa com Barcelona, Paris, Madrid, Sevilla...

   

TRANSFERS
Disposem d'una variada flota d'autocars i minibusos per transfers a l'aeroport, ports, hotels, restaurants, congressos, trasllats a empreses, etc... Vostè i als seus acompanyants només hauran de gaudir del seu viatge, evitant així les tan pesades cues per agafar un taxi o anar amb el seu propi cotxe.